Menukaart

Home  >>  Menukaart

  • Soep van de dag (met brood en boter)
  • Salade lauw geitenkaasje
  • Garnalencocktail
  • Gerookte zalm “traditioneel”
  • Scampi met look
  • Scampi van de chef
  • Scampi gegrild
  • Huisgemaakte garnaalkroketten
  • Huisgemaakte kaaskroketten
  • Kikkerbillen in lookroomsaus (-specialiteit!)

Vlees

  • Steak Natuur
  • Steak Champignonroomsaus
  • Steak Peperroomsaus
  • Steak Béarnaise
  • Steak Provençaal
  • Steak Gegrild met lookboter
  • Kikkerbillen in Ricard-lookroomsaus
  • Vol au vent
  • Stoverij bereid met Bernardus Prior
  • Gegrilde witte worsten
  • Koude Veurnsche Vleesschotel

Vis

  • Gebakken zeetong
  • Kabeljauwhaasje met witte wijnsaus
  • Kabeljauwhaasje met béarnaise
  • Zalmmoot met witte wijnsaus
  • Zalmmoot met béarnaise
  • Vispannetje
  • Scampi's met look
  • Scampi's van de chef
  • Scampi's gegrild
  • Noorse schotel koud
  • Tomaat garnaal
  • Garnalencoctail
  • Gerookte zalm

Salades

  • Koude groentenschotel
  • Salade nicoise
  • Salade met scampi's en kip
  • Salade met haringiflets
  • Salade met grijze garnalen en gerookte zalm
  • Salade lauw geitenkaasje

Snacks

  • Boerenbrood met abdijkaas
  • Boerenbrood met gerookte hesp
  • Boerenbrood met boerenpaté
  • Boerenbrood met potjesvlees
  • Boerenbrood met watou
  • Croque monsieur-madame-hawai-bolognaise
  • Omelet natuur-champignon-tomaat-kaas-hesp-grijze garnalen
  • Garnaalkroketten
  • Kaaskroketten
  • Tagliatelli met scampi's
  • Tagliatelli met ham en kaassaus
  • Tagliatelli met zeevruchten
  • Spaghetti bolognese
  • Lasasgne bolognese
  • Vegetarische spaghetti
    • Kinderijsje
    • Dame blanche
    • Dame noir
    • Coupe chocolade
    • Coupe vanille
    • Coupe mokka
    • Coupe brésilliene
    • Veurns speculoosijs
    • Banana split
    • Coupe advocaat
    • Coupe aardbeien
    • Coupe met vers fruit
    • Milkshakes
    • Warme appeltaart
    • Veurnse meringuetaart
    • Frambozentaart
    • Gebak van de dag + koffie
    • Pannenkoeken en wafels

 

  • Menu Veurnsche specialiteiten

    22,25 euro

    Boeteling of Sporkin

    *

    Veurnsche koude schotel

    of

    Gegrilde witte worsten

    *

    speculoosijs
    of
    meringuetaart

     

  • Menu 1

    20 euro

    dagsoep
    of
    kaaskroketje

    *

    vol au vent met frietjes
    of
    stoverij met frietjes

    *

    coupe vanille

     

  • Menu 2

    30 euro

    garnaalkroketjes of gerookte zalm

    *

    1/2kip of gebakken forel met botersaus

    *

    crème brûlée

     

  • Menu 3

    37.50euro

    rundscarpaccio of slaatje st jacobsnootjes

    *

    gebakken zeebaarsfilet met gratin aardappelen of steak met saus naar keuze

    *

    trio van desserts

Voorgerechten

Ganzenlever met uienconfituur en een glaasje zoete wijn

Duo van wildpaté met zijn garintuur en krentenbrood

gegratineerde Sint Jacobsvruchten

Wildsuggesties

Hertenkalffilet met wintergarnituur

Het beste van het eerzwijn met wintergarnituur

Hazanrug 'Harlekijn'

Hoofdgerechten

Varkenshaasje met warme groentenkrans en kroketjes

Gegratineerde Sint Jacobsvruchten

Witloof gratin met puree

Varkenswangetjes, sla en frietjes

 

Dessert

Appelbeignets met vanille ijs

Bekijk hier onze allergenenkaart online