- Soep van de dag (met brood en boter)
- Salade lauw geitenkaasje
- Garnalencocktail
- Gerookte zalm “traditioneel”
- Scampi met look
- Scampi van de chef
- Scampi gegrild
- Huisgemaakte garnaalkroketten
- Huisgemaakte kaaskroketten
- Kikkerbillen in lookroomsaus (-specialiteit!)
Vlees
- Steak Natuur
- Steak Champignonroomsaus
- Steak Peperroomsaus
- Steak Béarnaise
- Steak Provençaal
- Steak Gegrild met lookboter
- Kikkerbillen in Ricard-lookroomsaus
- Vol au vent
- Stoverij bereid met Bernardus Prior
- Gegrilde witte worsten
- Koude Veurnsche Vleesschotel
Vis
- Gebakken zeetong
- Kabeljauwhaasje met witte wijnsaus
- Kabeljauwhaasje met béarnaise
- Zalmmoot met witte wijnsaus
- Zalmmoot met béarnaise
- Vispannetje
- Scampi's met look
- Scampi's van de chef
- Scampi's gegrild
- Noorse schotel koud
- Tomaat garnaal
- Garnalencoctail
- Gerookte zalm
Salades
- Koude groentenschotel
- Salade nicoise
- Salade met scampi's en kip
- Salade met haringiflets
- Salade met grijze garnalen en gerookte zalm
- Salade lauw geitenkaasje
Snacks
- Boerenbrood met abdijkaas
- Boerenbrood met gerookte hesp
- Boerenbrood met boerenpaté
- Boerenbrood met potjesvlees
- Boerenbrood met watou
- Croque monsieur-madame-hawai-bolognaise
- Omelet natuur-champignon-tomaat-kaas-hesp-grijze garnalen
- Garnaalkroketten
- Kaaskroketten
- Tagliatelli met scampi's
- Tagliatelli met ham en kaassaus
- Tagliatelli met zeevruchten
- Spaghetti bolognese
- Lasasgne bolognese
- Vegetarische spaghetti
-
- Kinderijsje
- Dame blanche
- Dame noir
- Coupe chocolade
- Coupe vanille
- Coupe mokka
- Coupe brésilliene
- Veurns speculoosijs
- Banana split
- Coupe advocaat
- Coupe aardbeien
- Coupe met vers fruit
- Milkshakes
- Warme appeltaart
- Veurnse meringuetaart
- Frambozentaart
- Gebak van de dag + koffie
- Pannenkoeken en wafels
-
Menu Veurnsche specialiteiten
22,25 euro
Boeteling of Sporkin
*
Veurnsche koude schotel
of
Gegrilde witte worsten
*
speculoosijs
of
meringuetaart -
Menu 1
20 euro
dagsoep
of
kaaskroketje*
vol au vent met frietjes
of
stoverij met frietjes*
coupe vanille
-
Menu 2
30 euro
garnaalkroketjes of gerookte zalm
*
1/2kip of gebakken forel met botersaus
*
crème brûlée
-
Menu 3
37.50euro
rundscarpaccio of slaatje st jacobsnootjes
*
gebakken zeebaarsfilet met gratin aardappelen of steak met saus naar keuze
*
trio van desserts
Voorgerechten
Ganzenlever met uienconfituur en een glaasje zoete wijn
Duo van wildpaté met zijn garintuur en krentenbrood
gegratineerde Sint Jacobsvruchten
Wildsuggesties
Hertenkalffilet met wintergarnituur
Het beste van het eerzwijn met wintergarnituur
Hazanrug 'Harlekijn'
Hoofdgerechten
Varkenshaasje met warme groentenkrans en kroketjes
Gegratineerde Sint Jacobsvruchten
Witloof gratin met puree
Varkenswangetjes, sla en frietjes
Dessert
Appelbeignets met vanille ijs
Bekijk hier onze allergenenkaart online