Call Us : 058 31 10 86

Menukaart

Home  >>  Menukaart

Voorgerechten

Soep van de dag (met brood en boter)
Salade lauw geitenkaasje
Garnalencocktail
Gerookte zalm “traditioneel"
Scampi met look
Scampi van de chef
Scampi gegrild
Huisgemaakte garnaalkroketten
Huisgemaakte kaaskroketten
Kikkerbillen in lookroomsaus (-specialiteit!)

Hoofdgerechten

Vlees

  • Steak Natuur
  • Steak Champignonroomsaus
  • Steak Peperroomsaus
  • Steak Béarnaise
  • Steak Provençaal
  • Steak Gegrild met lookboter
  • Kikkerbillen in Ricard-lookroomsaus
  • Vol au vent
  • Stoverij bereid met Bernardus Prior
  • Gegrilde witte worsten
  • Koude Veurnsche Vleesschotel

Vis

  • Gebakken zeetong
  • Kabeljauwhaasje met witte wijnsaus
  • Kabeljauwhaasje met béarnaise
  • Zalmmoot met witte wijnsaus
  • Zalmmoot met béarnaise
  • Vispannetje
  • Scampi's met look
  • Scampi's van de chef
  • Scampi's gegrild
  • Noorse schotel koud
  • Tomaat garnaal
  • Garnalencoctail
  • Gerookte zalm

Salades

  • Koude groentenschotel
  • Salade nicoise
  • Salade met scampi's en kip
  • Salade met haringiflets
  • Salade met grijze garnalen en gerookte zalm
  • Salade lauw geitenkaasje

Snacks

  • Boerenbrood met abdijkaas
  • Boerenbrood met gerookte hesp
  • Boerenbrood met boerenpaté
  • Boerenbrood met potjesvlees
  • Boerenbrood met watou
  • Croque monsieur-madame-hawai-bolognaise
  • Omelet natuur-champignon-tomaat-kaas-hesp-grijze garnalen
  • Garnaalkroketten
  • Kaaskroketten
  • Tagliatelli met scampi's
  • Tagliatelli met ham en kaassaus
  • Tagliatelli met zeevruchten
  • Spaghetti bolognese
  • Lasasgne bolognese
  • Vegetarische spaghetti
Desserts
    • Kinderijsje
    • Dame blanche
    • Dame noir
    • Coupe chocolade
    • Coupe vanille
    • Coupe mokka
    • Coupe brésilliene
    • Veurns speculoosijs
    • Banana split
    • Coupe advocaat
    • Coupe aardbeien
    • Coupe met vers fruit
    • Milkshakes
    • Warme appeltaart
    • Veurnse meringuetaart
    • Frambozentaart
    • Gebak van de dag + koffie
    • Pannenkoeken en wafels
Menu's
  • Menu Veurnsche specialiteiten

    27.50 euro

    Boeteling of Sporkin

    *

    Veurnsche koude schotel

    of

    Gegrilde witte worsten

    *

    speculoosijs
    of
    meringuetaart

  • Menu 1

    25.00euro

    dagsoep
    of
    kaaskroketje

    *

    vol au vent met frietjes
    of
    stoverij met frietjes

    *

    coupe vanille

  • Menu 2

    35.00 euro

    garnaalkroketjes of gerookte zalm

    *

    1/2kip of gebakken forel met botersaus

    *

    crème brûlée

  • Menu 3

    40.00euro

    rundscarpaccio of slaatje st jacobsnootjes

    *

    gebakken zeebaarsfilet met gratin aardappelen of steak met saus naar keuze

    *

    trio van desserts

Suggesties

TAPAS 

Gegrilde witte en bruine worst
Bruchette met heilbot

ZOMERSE SLAATJES 

Slaatje van St Jacobschelpen
Slaatje van gerookte eendenborst met rode vruchten
Slaatje van Spaanse ham met meloen

HOOFDGERECHTEN 

Super reuze brochette met choronsaus, slaatje en frietjes
Bereide americain met frietjes
Entrecote van Holstein, saus naar keuze en frietjes
Burger van de chef met spicy grill sausje
Kabeljauwhaasje, rode curry en rijst

DESSERTS 

Soepje van rode vruchten en vanille ijs
Cafe glacé
Appelebeignets met vanille ijs

Allergenenkaart

Bekijk hier onze allergenenkaart online