Menukaart

Home  >>  Menukaart

<ul style="list-style-type: none;">
<li>Soep van de dag (met brood en boter)</li>
<li>Salade lauw geitenkaasje</li>
<li>Garnalencocktail</li>
<li>Gerookte zalm “traditioneel”</li>
<li>Scampi met look</li>
<li>Scampi van de chef</li>
<li>Scampi gegrild</li>
<li>Huisgemaakte garnaalkroketten</li>
<li>Huisgemaakte kaaskroketten</li>
<li>Kikkerbillen in lookroomsaus (-specialiteit!)</li>
</ul>

<h2>Vlees</h2>
<ul style="list-style-type: none;">
<li>Steak Natuur</li>
<li>Steak Champignonroomsaus</li>
<li>Steak Peperroomsaus</li>
<li>Steak Béarnaise</li>
<li>Steak Provençaal</li>
<li>Steak Gegrild met lookboter</li>
<li>Kikkerbillen in Ricard-lookroomsaus</li>
<li>Vol au vent</li>
<li>Stoverij bereid met Bernardus Prior</li>
<li>Gegrilde witte worsten</li>
<li>Koude Veurnsche Vleesschotel</li>
</ul>
<h2>Vis</h2>
<ul style="list-style-type: none;">
<li>Gebakken zeetong</li>
<li>Kabeljauwhaasje met witte wijnsaus</li>
<li>Kabeljauwhaasje met béarnaise</li>
<li>Zalmmoot met witte wijnsaus</li>
<li>Zalmmoot met béarnaise</li>
<li>Vispannetje</li>
<li>Scampi's met look</li>
<li>Scampi's van de chef</li>
<li>Scampi's gegrild</li>
<li>Noorse schotel koud</li>
<li>Tomaat garnaal</li>
<li>Garnalencoctail</li>
<li>Gerookte zalm</li>
</ul>
<h2>Salades</h2>
<ul style="list-style-type: none;">
<li>Koude groentenschotel</li>
<li>Salade nicoise</li>
<li>Salade met scampi's en kip</li>
<li>Salade met haringiflets</li>
<li>Salade met grijze garnalen en gerookte zalm</li>
<li>Salade lauw geitenkaasje</li>
</ul>
<h2>Snacks</h2>
<ul style="list-style-type: none;">
<li>Boerenbrood met abdijkaas</li>
<li>Boerenbrood met gerookte hesp</li>
<li>Boerenbrood met boerenpaté</li>
<li>Boerenbrood met potjesvlees</li>
<li>Boerenbrood met watou</li>
<li>Croque monsieur-madame-hawai-bolognaise</li>
<li>Omelet natuur-champignon-tomaat-kaas-hesp-grijze garnalen</li>
<li>Garnaalkroketten</li>
<li>Kaaskroketten</li>
<li>Tagliatelli met scampi's</li>
<li>Tagliatelli met ham en kaassaus</li>
<li>Tagliatelli met zeevruchten</li>
<li>Spaghetti bolognese</li>
<li>Lasasgne bolognese</li>
<li>Vegetarische spaghetti</li>
</ul>

<ul style="list-style-type: none;">
<li style="list-style-type: none;">
<ul style="list-style-type: none;">
<li>Kinderijsje</li>
<li>Dame blanche</li>
<li>Dame noir</li>
<li>Coupe chocolade</li>
<li>Coupe vanille</li>
<li>Coupe mokka</li>
<li>Coupe brésilliene</li>
<li>Veurns speculoosijs</li>
<li>Banana split</li>
<li>Coupe advocaat</li>
<li>Coupe aardbeien</li>
<li>Coupe met vers fruit</li>
<li>Milkshakes</li>
<li>Warme appeltaart</li>
<li>Veurnse meringuetaart</li>
<li>Frambozentaart</li>
<li>Gebak van de dag + koffie</li>
<li>Pannenkoeken en wafels</li>
</ul>
</li>
</ul>
 

<ul style="text-align: center; list-style-type: none;">
<li>
<h2>Menu Veurnsche specialiteiten</h2>
27.50 euro

Boeteling of Sporkin

*

Veurnsche koude schotel

of

Gegrilde witte worsten

*

speculoosijs
of
meringuetaart

 </li>
<li>
<h2>Menu 1</h2>
25.00euro

dagsoep
of
kaaskroketje

*

vol au vent met frietjes
of
stoverij met frietjes

*

coupe vanille

 </li>
<li>
<h2>Menu 2</h2>
35.00 euro

garnaalkroketjes of gerookte zalm

*

1/2kip of gebakken forel met botersaus

*

crème brûlée

 </li>
<li>
<h2>Menu 3</h2>
40.00euro

rundscarpaccio of slaatje st jacobsnootjes

*

gebakken zeebaarsfilet met gratin aardappelen of steak met saus naar keuze

*

trio van desserts</li>
</ul>

Vlaamse asperges

Aspergeroomsoep van het huis 8,00
Asperges op Vlaamse wijze 18,50 – 27,50
Asperges met gerookte zalm, 20,00 – 29,00
garnaaltjes en hollandse saus
Asperges met grietfilet 29,75
en een bieslooksausje
Nieuw :
slaatje met asperges, sint jacobsvruchten en gerookte zalm 25.00
TAPAS
Bruine en witte worst gegrild 11,00
HOOFDGERECHTEN
Entrecote van Holstein, slaatje en saus naar keuze 29.75

DESSERT
Appelbeignets met vanilleijs

10,00

Bekijk <a href="https://allergenen.sho-horeca.nl/kaart/brasserieexcelsior">hier</a> onze allergenenkaart online