Take Away

Home  >>  Take Away

TAKE AWAY 3 maart tem 14 maart

DAGSCHOTELS : 11 euro + een dessertje
 Zalm, broccoli, hollandse saus en puree
 Duivels gebraad, boontjes en gratin
 Kalkoenfilet, peertjes, pepersausje en gratin
 Skreifilet, witte wijnsaus, prei en puree
SOEP : per liter : 5,00 euro bloemkoolsoep of courgettesoep
DESSERTS : appeltaart : 4,00 chocolademousse : 5,00
Onze picon per liter : 19,00 Kelderrestjes wijn wit-rood-rose : 10,00

SUGGESTIES :
 tapasbordje per 2 personen 12,50
 Carpaccio van rund, parmezaan en olijfolie : vg 12,00 hg 20,00
 Garnaalkroketjes per stuk 2,75
 Kaaskroketjes per stuk 2,25
 Gebakken zeetong, slaatje en frietjes : 19,00
 Gegratineerd vispotje met puree 22,00
 Ribbetjes, 3 sausjes, slaatje en frietjes : 15,00
 Balletjes in tomatensaus met puree : 10,00
 Stoverij met frietjes en slaatje 14,00
 Vol au vent met frietjes en slaatje 14,00
 Lasagne van het huis 11,00
 Pasta met scampi’s van de chef 16,00
 Noorse visschotel met frietjes 19,00
 Gegrilde gambas met tartaar en frietjes of puree 20,00
 Cote à l’os, warme groentenkrans en peper
of archiducsaus 22,00
 Slaatje scampi en kip 15,00
 Varkenshaasje, portosausje, warme groentenkrans en
Kroketjes of gratin 20,00
 Dessertbordje (4 dessertjes) 8,00

19-20-21 maart
palingweekend
Menu per 2 personen

2 flesjes cava 200 ml + tapasbordje

xxx

 Paling gebakken
 Paling provençaals
 Paling van de chef
Gratin aardappelen of frietjes
( u krijgt alle 3 de soorten palingen)

xxx

Huisgemaakte tiramisu

77,50 prijs voor 2 personen