Menukaart

Home  >>  Menukaart

  • Soep van de dag (met brood en boter)
  • Salade lauw geitenkaasje
  • Garnalencocktail
  • Gerookte zalm “traditioneel”
  • Scampi met look
  • Scampi van de chef
  • Scampi gegrild
  • Huisgemaakte garnaalkroketten
  • Huisgemaakte kaaskroketten
  • Kikkerbillen in lookroomsaus (-specialiteit!)

Vlees

  • Steak Natuur
  • Steak Champignonroomsaus
  • Steak Peperroomsaus
  • Steak Béarnaise
  • Steak Provençaal
  • Steak Gegrild met lookboter
  • Kikkerbillen in Ricard-lookroomsaus
  • Vol au vent
  • Stoverij bereid met Bernardus Prior
  • Gegrilde witte worsten
  • Koude Veurnsche Vleesschotel

Vis

  • Gebakken zeetong
  • Kabeljauwhaasje met witte wijnsaus
  • Kabeljauwhaasje met béarnaise
  • Zalmmoot met witte wijnsaus
  • Zalmmoot met béarnaise
  • Vispannetje
  • Scampi's met look
  • Scampi's van de chef
  • Scampi's gegrild
  • Noorse schotel koud
  • Tomaat garnaal
  • Garnalencoctail
  • Gerookte zalm

Salades

  • Koude groentenschotel
  • Salade nicoise
  • Salade met scampi's en kip
  • Salade met haringiflets
  • Salade met grijze garnalen en gerookte zalm
  • Salade lauw geitenkaasje

Snacks

  • Boerenbrood met abdijkaas
  • Boerenbrood met gerookte hesp
  • Boerenbrood met boerenpaté
  • Boerenbrood met potjesvlees
  • Boerenbrood met watou
  • Croque monsieur-madame-hawai-bolognaise
  • Omelet natuur-champignon-tomaat-kaas-hesp-grijze garnalen
  • Garnaalkroketten
  • Kaaskroketten
  • Tagliatelli met scampi's
  • Tagliatelli met ham en kaassaus
  • Tagliatelli met zeevruchten
  • Spaghetti bolognese
  • Lasasgne bolognese
  • Vegetarische spaghetti
    • Kinderijsje
    • Dame blanche
    • Dame noir
    • Coupe chocolade
    • Coupe vanille
    • Coupe mokka
    • Coupe brésilliene
    • Veurns speculoosijs
    • Banana split
    • Coupe advocaat
    • Coupe aardbeien
    • Coupe met vers fruit
    • Milkshakes
    • Warme appeltaart
    • Veurnse meringuetaart
    • Frambozentaart
    • Gebak van de dag + koffie
    • Pannenkoeken en wafels

 

  • Menu Veurnsche specialiteiten

    22,25 euro

    Boeteling of Sporkin

    *

    Veurnsche koude schotel

    of

    Gegrilde witte worsten

    *

    speculoosijs
    of
    meringuetaart

     

  • Menu 1

    20 euro

    dagsoep
    of
    kaaskroketje

    *

    vol au vent met frietjes
    of
    stoverij met frietjes

    *

    coupe vanille

     

  • Menu 2

    30 euro

    garnaalkroketjes of gerookte zalm

    *

    1/2kip of gebakken forel met botersaus

    *

    crème brûlée

     

  • Menu 3

    37.50euro

    rundscarpaccio of slaatje st jacobsnootjes

    *

    gebakken zeebaarsfilet met gratin aardappelen of steak met saus naar keuze

    *

    trio van desserts

Mosselen natuur 25

Mosselen witte wijn 26

Mosselen van de chef 26.50

Mosselen provençaals 26

Mosselen lookroom 26

Bekijk hier onze allergenenkaart online