Dagschotels

Home  >>  Dagschotels

Elke weekdag is er een dagschotel aan 14 euro.

Een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

Er is altijd de mogelijkheid om een biefstuk met sla en frietjes als hoofdgerecht te kiezen.

Wijzigingen zijn altijd mogelijk naar gelang de beschikbaarheid van verse ingrediënten.

Wilt u op de hoogte blijven van onze dagschotels? Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Maandag 4/2

Courgettesoep

Entrecote van varken, pickelsaus, frietjes

Tiramisu bavarois

Dinsdag 5/2

Boerenpaté met cruditeiten

Vol au vent met frietjes

gebak

Woensdag 6/2

Pompoensoep

Biefstuk, sla en frietjes

Kaasbordje

Vrijdag 8/2

Slaatje scampi en kip

Schelvis met preisaus en frietjes

Gebak

Maandag 11/2

Slaatje brie en appel

Gegrilde beenham, mosterdsausje en frietjes

Gebak

Dinsdag 12/2

preiroomsoep

witloof gratin met kaassaus

chocoladegebak

Woensdag 13/2

Terrine van vis

Biefstuk, sla en frietjes

bavarois

Vrijdag 15/2

Pompoensoep

Huisgemaakte fish stick met tartaar

Dessert van de dag